Eko-targ w Pawłowicach. Full wypas
Eko-targ w Pawłowicach rusza w czwartek, 4 września, w budynku obok centrum przesiadkowego, w sercu Pawłowic, niemal naprzeciw Urzędu Gminy. Będzie odbywał się raz w tygodniu – właśnie w czwartki, od 8.00 do 17.30. Organizatorzy i wystawcy zapraszają po świeże wiejskie jaja, nabiał, warzywa: dwa rodzaje ziemniaków, buraki, cukinię, orzechy włoskie, zakwasy na żur i barszcz, pieczywo, ciasto marchewkowe, ciastka owsiane i inne wyroby cukiernicze, olej rzepakowy z przydomowej tłoczni, zioła i przyprawy, ryby z okolicznych stawów hodowlanych, z których słynie gmina Pawłowice, miód, mięso i wędliny.
[0]
Eko-targ w Pawłowicach rusza w czwartek, 4 września, w budynku obok centrum przesiadkowego, w sercu Pawłowic, niemal naprzeciw Urzędu Gminy. Będzie odbywał się raz w tygodniu – właśnie w czwartki, od 8.00 do 17.30. Organizatorzy i wystawcy zapraszają po świeże wiejskie jaja, nabiał, warzywa: dwa rodzaje ziemniaków, buraki, cukinię, orzechy włoskie, zakwasy na żur i barszcz, pieczywo, ciasto marchewkowe, ciastka owsiane i inne wyroby cukiernicze, olej rzepakowy z przydomowej tłoczni, zioła i przyprawy, ryby z okolicznych stawów hodowlanych, z których słynie gmina Pawłowice, miód, mięso i wędliny.
[0]
Eko-targ w Pawłowicach, w budynku obok centrum przesiadkowego, niemal naprzeciw Urzędu Gminy odbywa się raz w tygodniu – w czwartki, od 8.00 do 17.30. Organizatorzy i wystawcy zapraszają po świeże wiejskie jaja, nabiał, warzywa: dwa rodzaje ziemniaków, buraki, cukinię, orzechy włoskie, zakwasy na żur i barszcz, pieczywo, ciasto marchewkowe, ciastka owsiane i inne wyroby cukiernicze, olej rzepakowy z przydomowej tłoczni, zioła i przyprawy, ryby z okolicznych stawów hodowlanych, z których słynie gmina Pawłowice, miód, mięso i wędliny.
Zdjęcia: jc