Baza firm

Ogłoszenia

Auto salon

Kino

Konkursy
Niedziela, 22 grudnia 2024 r.  Imieniny: Honoraty, Zenona

Jakość Roku 2009 dla Loyd Tea Green Sense

04.02.2010
Jakość Roku 2009 dla Loyd Tea Green Sense

„Jakość Roku 2009” i „Jakość Roku Srebro” dla Mokate S.A. za linię herbat Loyd Tea Green Sense – to najnowsze trofea, które dołączą do bogatej kolekcji wyróżnień Mokate.

O przyznaniu zaszczytnych tytułów zadecydowała Kapituła Programu „Jakość Roku”, opierając się na wynikach ewaluacji dokonanej przez ekspertów Polskiego Centrum Badań i Certyfikacji, które m.in. wzięło pod uwagę skuteczne prowadzenie polityki jakości w firmie i zaangażowanie załogi w optymalizację procesów jakościowych.


Docenienie naszej nowej linii herbat Loyd Tea Green Sense jest dla nas bardzo ważne, jako że produkt ten jest jedną z najbardziej pracochłonnych i zarazem „dopieszczonych” innowacji ostatniego okresu. Otrzymane nagrody potwierdzają pomyślny wynik weryfikacji, jaką herbaty te przeszły już na rynku.
Nowa linia herbat zielonych Loyd Tea Green Sense Aromatherapy to herbaty kopertkowane, bardzo nowoczesne, z egzotycznymi dodatkami smakowymi. Poszczególne jej rodzaje zawierają susz: granatu, limonki, aloesu, czerwonego grapefruita, opuncji oraz pigwy. Oprócz walorów smakowych cieszą również zmysł węchu swoimi wyjątkowymi aromatami. Na szczególną uwagę zasługuje rarytas dla koneserów - herbata biała z lawendą.


Wszystkie herbaty Loyd Tea Green Sense Aromatherapy posiadają potencjał antyoksydacyjny (PAX). Są bogatym źródłem przeciwutleniaczy, które osłabiają negatywne działanie wolnych rodników, chronią DNA i wpływają korzystnie na prawidłowe funkcjonowanie organizmu.


Ogólnopolski Program Promocji Jakości w Polskich Przedsiębiorstwach "Jakość Roku 2009" jest organizowany już po raz czwarty przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A. oraz redakcję Biznes Raportu ukazującego się w Gazecie Prawnej. Konkurs skierowany jest do przedsiębiorców i firm, które ze szczególną uwagą podchodzą do kwestii jakości i wysokich standardów pracy.


Podstawowym kryterium wyboru jest podejście firmy do kwestii zarządzania jakością. Przy wyborze laureatów decydują m.in.: wdrożone systemy jakości np. ISO, czy BRC, systemy bezpieczeństwa żywności np. HACCP, a także uwzględnienie wysokich standardów w misji przedsiębiorstwa oraz zaangażowanie w stałe podnoszenie jakości przez pracowników przedsiębiorstwa.


Od ubiegłorocznej edycji firmy mogą ubiegać się dodatkowo o Złotą i Srebrną Nagrodę Jakość Roku, przyznawaną odpowiednio dla dwu- i trzykrotnych laureatów konkursu. info: MOKATE

 

ARTYKUŁ SPONSOROWANY

 


Komentarze:
~:-) (2010-02-07 14:05:42)

gratulacje!!!!


Aby dodać komentarz musisz się zalogować!

Nie masz konta? - zarejestruj się


© 2006-2024 Fundacja Sztuka, Gazeta Żorska  |  e-mail: gazeta@gazetazorska.pl, portal@gazetazorska.pl           do góry ^
Industry Web Zarządzaj plikami "cookies"